Kesäpäivä

WP_20130707_008

Tänään vietettiin marsujen kanssa päivää ulkona, kun lämpötila osui kerrankin kohdilleen. Ei ollut liian kuuma tai liian kylmä. Leikkelin kynsiä, rapsuttelin ja ihmettelin miten osa on kasvanut ja osa taas kutistunut. Muutamissa alkaa näkya jo ikä, uroksissa varsinkin on hoikistunutta porukkaa. Fredrikillä nyt tulee tässä kuussa viisi vuotta täyteen, Pönsi on melkein 4,5-vuotias ja Surku täyttää pian neljä. Superlihaksikas tiiliskivi Ernestkään ei ole enää niin muhkea, mutta sekin täytti viisi kuun vaihteessa. Ernestin komea takatukka pääsi myös parturoitavaksi, kun se meinaa aina muuten olla sotkussa.

SAMSUNG

SAMSUNG

Mustanaamio on taas nuori ja komea, ihan hurjan kokoinen elukka. Tosin isohan oli sen isä Pönsikin parhaina päivinään! Tämä marsuherra pitäisi kyllä saada taas näyttelyihin jossain välissä. Vähän tässä taas mietin, jos tälle vuodelle vielä yhden poikueen saisi, niin se voisi olla kyllä Pönsi x Rukka. Pönsillä on kokoa ja kiva karvoitus, kun taas Rukalta löytyisi se V-kuvio. Toisaalta en tiedä vieläkään ihan varmasti että pitäisikö tässä kasvattaa sillä Vllä vai ei.

SAMSUNG

SAMSUNG

Naaraspuolelta Aina on oma hoikka itsensä, samoin Raasu-tytär. Ne ei vaan osaa oikein kerätä massaa samalla kun Rukka kasvaa vieressä.

SAMSUNG

3 thoughts on “Kesäpäivä

  1. Ihan paras tapa vietää päivää! :) Kyllä vaan onkin kova ikävä takas rivitaloon. Oma nurmikko <3 Ei täällä keskustan betonihelvetissä voi edes mennä parvekkeelle, kun melu ja saasteet pistää niin lujaa vihaksi. Eikä rauhallisesta, nautittavasta päivästä ole tietoakaan!

  2. Jep, itsekin olen asustellut aika paljon alueilla joilla voi korkeintaan haaveilla vain marsujen viemisestä ulos. Nyt marsuilla onkin sitten superkesä, kun ne asustelee mun vanhempien varastossa ja niille on kokonainen piha tarjolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *