Mamma-Malla

Laittelin blogin ulkoasua uusiksi ja ajattelin laitella tässä lyhyesti myös kuulumisia. Mallan pitäisi poksahtaa noin 1,5 viikon kuluessa. Ei tuo masu iso ole, mutta kyllä siellä joku potkii! Kyllähän tässä meinaa alkaa jo jännittää. Poksahtamispäivä on laskettu siskon ylppäreiden päälle, joten katsotaan sitten päättääkö Malla pullauttaa mahassa painivat asukit pihalle.

Muuten ei tässä kai kuulu sen kummempaa. Pönsi ja Fredrik ovat kaksi kuritonta isoa kakaraa jotka pitävät huolen että en varmasti saa nukuttua aamusta – jos käännän edes kylkeä niin kohta saa kuunnella kaksikon kalterikonserttia. Parhaassa tapauksessa muut marsut säestävät taustalla kimein huudoin ja vaativat kello aamu viiden porkkanaa.

Pönsi ja Aina ovat vähän hoikassa kunnossa, mutta tänään tuli postiin paketti Altrominin kasvatusta joten jospa ne sillä pyöristyisivät. Morso ja Surku pysyvät jostain syystä kivassa massassa kasvatusta kevyemmälläkin ruualla. Ruokapaketin mukana oli myös ihana yllätys, kun lähetys vähän viivästyi: herkkutikkuja! Ei sellaisia hunajantäyteisiä kuten yleensä, vaan mm. voikukkaa, nokkosta ja kamomillaa sisältäviä. Kyllä nuo marsut niitä mielellään nakerteli.

One thought on “Mamma-Malla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *