Juniorit

marsutkissat 364 pieni

Kuvailin hyvin nopeasti viime syksyn poikueista kotiin jääneitä marsuja. Ne kaikki on jo niin kamalan isoja!

marsutkissat 381 pieni

Göran (He Asked Me How To Spell Orange) ei ole mikään ihmisen paras ystävä. Vähän kiukkuinen tapaus. Sen väri on edelleen vähän arvoitus. Emosta on ymmärtääkseni tullut ulos enemmänkin tällaisia harlekiinilta näyttäviä poikasia, mutta tuo mustan sävy on hämmentävä. Päästä ihan tumma, mutta muu vartalo on enemmänkin rusehtavaa. Jospa se olisi taas joku ihmeellinen soopeli.

marsutkissat 447 pieni

Edellisen sisko Rukka (That’s Why Her Hair Is So Big) on todella sievä! Siitä oli vaikea saada hyvää kuvaa kun se heittäytyi pitkäksi epämääräiseksi makkaraksi nätin poseerauksen sijaan.  Aivan ihanan värinen pikkutyttö. Vähän villi luonne tämäkin.

marsutkissat 478 pieni

Sitten ihana Routa (Never Kill a Boy on the First Date), joka on kohta varmaan emonsa kokoinen – ja se on paljon, sillä Tove-äiti on aikamoinen mötkylä. Tällä marsuneidillä on mahtava kirjava väritys! Juuri tällaisten riemukirjavien tapausten takia varmaan lopulta päädyin itsekin kasvattamaan turkkirotua, kun ulos voi tulla ties minkälaista väripalettia kun ei keskitytä siihen värisävyn jalostamiseen. Tässä vielä muutama lisäkuva Roudan värityksestä, rakastan tuota kirjavaa takamusta:

marsutkissat 480 pieni

marsutkissat 482 pieni

Bonuksena loppuun animaatio rapsuteltavasta Urhosta!

urho

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *