Haastan haastamaan!

Mietin ensin että tekisin vain postauksen, jossa antaisin tilaisuuden kysellä juttuja mun marsuilusta. Sitten totesin että tuskinpa kellään on multa mitään erityistä kysyttävää (ja että osaanko muka vastata edes järkevästi). Pienen mietinnän jälkeen päätinkin laajentaa tämän postauksen enemmänkin sellaiseksi ”vaikuta blogin sisältöön”-jutuksi!

Homman nimi on se, että tykkään  värkätä  vähän kaikkea: piirtää, kirjoittaa, valokuvata, joskus videokuvatakin. Tämän puitteissa annan nyt ohjat teidän käsiin ja saatte heitellä kommentteihin mulle haasteita siitä, että mitä marsuteemaista juttua haluatte mun tekevän! Oli kyseessä sitten kirjoitus Mustanaamion arkipäivästä, sarjakuva Fredrikin matkasta häkiltä keittiöön tai vaikka videokollaasi porkkanaa syövistä marsuista. Saa heitellä ehdotuksia tyyliin ”Jos sun lempileffassa näyttelisi marsut, millainen DVDn kansi siinä olisi”!

Joskus mua käskettiin piirtämään mun marsut ihmisinä, mutta yleensä oon niin hidas toteuttamisessa että marsulauma ehtii muuttua ennen kuin saan kaikki piirrettyä. Yksittäiset marsut ihmisinä voisi onnistua, jos joku sellaisia haluaa nähdä. Sen tiedän että Pönsi olisi temperamenttinen mafiapomo.

Ja saa niitä kysymyksiä saa esittää, jos joku haluaa tietää vaikka Surkun oikean takajalan keskimmäisen varpaan pituuden. Saa sitä ehkä arkisempaakin kysellä. Kaikkia ideoita otetaan useampikin vastaan per naama, koska voin sitten toteutella niitä aina sitä tahtiin jos ei meinaa olla muuta tekemistä tai jos haluan vältellä oikeita hommia! ;)

3 thoughts on “Haastan haastamaan!

  1. Olen yrittänyt haastaa ihmisiä kirjoittamaan ja lähettämään kuvia marsujensa kesäulkoiluhäkeistä Marsu Magazineen, mutta porukka ei vaan innostu. Että siinä sinulle haaste. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *