Marsujuna

Tällä kertaa saatte painopostauksessa vilkuilla kuvien sijaan huippua videota, johon tänään sattumalta törmäsin. Miksi mun omat marsut eivät hae ruokiaan nätisti jonossa, vaan huutavat kuin mölyapinatarhassa… No, niihin painoihin.

Fredrik (2 v 8 kk) 1105 g (– 44 g)
Pönsi (2 v) 1080 g (– 4 g)
Surku (1 v 6 kk) 957 g (+ 27 g)
Malla (5 kk 1 vko) 742 g (+ 62 g)
Morso (2 kk 3 vko) 595 g (+ 135 g)

2 thoughts on “Marsujuna

  1. Tuo on kyllä hauska video. :-D Muut marsut voiski oppia juoksemaan jonossa, mutta Fredrik on niin villi että se varmaan häiriköis eikä siitä tulis mitään. ;)

  2. >Hassu video! Mulla oli aikasemmin semmonen marsu, joka ääntelehti aina, kun tultiin kotiin ovesta ja varsinkin jos avattiin jääkaapinovi. Tottakai sille sitten jokainen perheenjäsen ja vieraskin syötti, kun se kuulosti niin nälkäiseltä :D Meillä oli joskus myös marsuja hoidossa ja yhdestä parivaljakosta sanottiin, että ne on kauhean hiljaisia ja omistajat toivoisivat, että ne pitäisivät joskus jotain ääntä. No kun olivat meillä muutaman päivän, niin ottivat mallia Leeviltä. Siellä ne sitten kiljuivat kuorossa! :D

    Nykyiset marsuni Diva ja Rolle ovat vähän hiljaisempia. Rolle oli aiemmin paljon äänekkäämpi yksinäisenä marsuna, mutta nykyisin kun Diva jo kiljuu, niin ehkä hänen ei tarvitse nähdä vaivaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *