Hyvästejä ja kotiinpaluita

Menetyksiä toisensa perään. Mathletes-poikanen menehtyi viikonloppuna kissan murtauduttua marsuhäkkiin vanhempieni luona. Aluksi näytti että selvittiin pelkällä säikähdyksellä, kun poikanen söi, joi ja oli reipas, mutta meni sunnuntaina niin huonoon kuntoon että se oli parempi lopettaa. Mathletes oli ehkä persoonallisin koko syksyn poikasista. Rohkea, kovaääninen ja kova karkaamaan. Se oppi miten pääsee helposti häkistä pois (ja halutessaan takaisin) ja yleensä juoksi aina lattialla vastaan kun tulin kämpille.  Yleensä yksin, kerran siskonsa Rukan kanssa.

Nyt on sellainen olo, että tuskin uskaltaa mennä kotiin ilman että pelkää siellä olevan taas jotain vialla. Onneksi siellä kuitenkin odottaa aina erityisesti maailman suloisin Routa-vauva, joka noin kahden viikon iässä on jo melkein luovutusikäisen kokoinen! Se siitä saa kun on ainoa maitojonossa.

Eilen jaksoin ottaa jopa muutaman kuvan pitkästä aikaa.

Never Kill A Boy On The First DatePieni suuri Routa

Ham 'Em High & Hogs And KissesNämä ihanat pikkupojat lähtee perjantaina uuteen kotiin. Tulee kyllä ikävä kauhukaksikkoa!

That's Why Her Hair Is So BigRukka on tämän syksyn ainoa elävänä selvinnyt skinnypoikanen. Mulla tulee aina niin mieleen pikkuisen Mockasin-isä kun Rukkaa katselee.

Tove

Sitten vielä Tove loppuun. Se on kyllä niin mun lellikki. Ei tuota naamaa katsellessa voi edes harkita myyntiä. Valas se on myös, kaksi viikkoa kohta synnytyksestä ja painoa on kuitenkin sen 1100 grammaa. Tuntuu niiiiin valtavalta kun on tottunut pieniin skinnynaaraisiin.

Raasukin palasi eilen takaisin, kun kävin viemässä Nakin takaisin sijoituskotiin. Se on kasvanut niin paljon, etten olisi edes tunnistanut omaksi marsuksi! Sillä on myös maailman isoimmat silmät, vielä isommat kuin Aina-emolla. Täytyy kyllä kuvailla sitä heti kun on aikaa ja valoa.

3 thoughts on “Hyvästejä ja kotiinpaluita

  1. Olen tietoinen heidän tilanteestaan sekä marsujen myymisestä ja keskustellut heidän kanssaan asiasta jo ennen ilmoitusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *