Ilkeät tytöt, vihaiset linnut


Mean Girls-poikue kahden viikon ikäisenä


I Can’t Help It That I’m So Popular. Aivan ihana karvakasa, jonka paino on noussut kahdessa viikossa 78 grammasta 141 grammaan.


He Asked Me How To Spell Orange eli Göran jää kotiin. Pitää edelleen poikueen isoimman marsun titteliä 172 gramman painoisena.


That’s Why Her Hair Is So Big jää myös kotiin. Tämä nakuneiti ei halunnut millään nostaa painoaan 80 gramman paremmalle puolelle, vaan paino kävi hetkittäin siinä 70 gramman pinnassakin, mutta tänä aamuna puntari näytti 103 grammaa.


You Can’t Join Mathletes oli poikueen pienin syntyessään, mutta painaa nyt 127 grammaa. Reipas pikkuinen.


Angry Birdsit täyttävät huomenna viikon.


Ham’o’ween eli Hämis jää ehdottomasti kotiin. Viikossa paino on noussut 90 grammaan.


Ham ’Em High, pienistä pienin, jonka paino käväisi alimmillaan 59 grammassa. Aluksi huolestutti että mitähän tämän pikkuisen kanssa käy, mutta paino on noussut viikossa 85 grammaan. Toisen korvan reuna näyttää myös hitusen tummuneen!


Hogs and Kisses ei halua oikein päättää sukupuoltaan. Pari päivää sitten se näytti urokselta, mutta tänään taas naaraalta. Paino on joka tapauksessa noussut 94 grammaan.


Poikueensa jättiläinen, Haunted Hogs. Painoa nyt 120 grammaa ja kokonsa puolesta kävisi vaikka Marraksen poikasesta.


Kisses ja Popular on hauska parivaljakko. Otin tämän kuvan lähinnä vertailuksi siitä, miten erilainen karvanlaatu näiden kahden eri poikueen poikasilla on. Popularin karva on paljon pörröisempää, kiharaisempaa ja villimpää kuin Kissesin, jonka karva kihartuu vain hieman ja on ihan sileää ja pehmoista. Kissesin isä on hyvin karkeakarvainen Urho ja Popularin emä Marras aivan sileä eli osat tuntuu menneen vähän väärinpäin!


Hair (vielä lempinimeä vailla) ja Hämis. Vielä pari päivää sitten nämä painoivat saman verran, mutta nyt Hair on viimein saanut painonsa nousuun. Ovat niin hassu näky kuuden karvalapsen joukossa. Ihanat nakutyttöset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *