Pikkunakkeja

Tänään syntyi Nakin ja Urhon odotettu poikue tuossa iltaseitsemän aikoihin! On vain niin pimeää, ettei kuvamateriaalia ole tiedossa ennen huomista, mutta pakko kai tänne on tulla hehkuttamaan kun tuli niin kauniitä värejä: yksi cream agouti (suklaata!), chocolate/cream/white (vielä selkeämpää suklaata!!) ja kaksi himalayaa!!! Oikeasti niin kolmen huutomerkin arvoinen juttu, olin varma että mun tuurilla ei tule yhtään himistä, vaikka sen mahdollista pitikin olla tällä yhdistelmällä. Suklaa on vaan megaplussaa, koska Marraksen poikueesta sitä ei tullut odotuksista huolimatta.

Yllättäen tuli taas yksi skinny ja kolme kantajaa… Mikä tää yksi skinny per kantaja-skinny-yhdistelmä? Tosin on se parempi kuin kahden ensimmäisen vastaavanlaisen yhdistelmän kohdalla, jolloin syntyi molempiin yksittäiset kantajat. Sen jälkeen on ollut kaksi kantajaa + skinny, kolme kantajaa + skinny ja kolme kantajaa + skinny, vaikka todennäköisyydet pitäisi olla 50/50. No, ensi keväänä sitä toivottavasti saisi skinny-skinny-yhdistelmää pitkästä aikaa. Tän poikueen kohdalla skinnylle sentään sattui se odotetuin väri!

Sukupuolia en ole vielä uskaltanut edes katsoa.

Ja niin, skinnyillähän ei värillä pitäisi olla väliä, mutta kun… Mulla tulee niin valinnanvaikeus, vaikka pitäisi yrittää minimoida marsumäärää ennen vaihtoa.

2 thoughts on “Pikkunakkeja

  1. JEE, PALJON ONNEA POIKASISTA! Ja vielä HIMIKSIÄ!? Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. :3:
    Nyt ja äkkiä niitä kuvia pikkuisista, että pääsen mahdollisimman pian kadehtimaan ja kuolaamaan sun pikkusten perään. ;)
    Onko nää himikset kantajia vai onko naku?

    http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

  2. Toinen on kantaja, toinen naku! Yhden kuvan tähän nyt päivitin, tuosta kolmivärisestä lapsesta. Himiksiä niiden PITÄISI olla, kun ei pewiä tästä yhdistelmästä käsittääkseni pitäisi tulla, mutta tosin mun tuurilla niillä saattaa olla vaikka mitä värimutaatioita… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *