26.5.2012 PiNan tuplanäyttely, Lempäälä

Hauska näyttelyreissu takanapäin! Kolmen ihmisen ja seitsemäntoista marsun voimin kohti Lempäälää jo perjantai-iltana, mutta viivyttiin yksi yö Jämsässä hyvin aavemaisessa gasthausissa. Lauantaiaamuna kruisailtiin näyttelypaikalle ja yhtäkkiä huomasin istuvani Jim McCormickin sihteerinä ulkomuotoluokassa. Ensin vähän pelotti että miten tämä sujuu ja olin kyllä koko päivän ihan hukassa, mutta mukavaa se oli joka tapauksessa! Jim oli hauska tuomari ja kehui paljon Suomen näyttelysysteemiä.

Omia marsuja oli mukana vain kaksi, molemmat tuplaulkomuotoilemassa. Skinnyjen standardi oli tuomareilta vähän hakusessa (kuulemma näkivät nakuja vain ja ainoastaan ollessaan Suomessa), joten molemmat tuntuivat arvostelevan sen mukaan mikä omaan silmään näytti hyvältä. Tosin eipä mulla ole valittamista, sillä mun murmeleilla meni aivan huippuhyvin. Helen tuntui tykästyvän Mustanaamioon ja sijoittikin sen ROP1 antaen samalla sertin. Surku puolestaan oli Jimin suosikki skinnyistä ja oli Mustiksen tavoin ROP1 sertin kera. Näyttelyn lopuksi molemmat pääsivät eri tuomarien BIS-pöydille! Jimin tosin ei ollut tarkoitus aluksi kutsua skinnyä pöydälle lainkaan, mutta vertailtuaan Helenin kanssa pöydälle kutsuttavia marsuja oli päättänyt kuitenkin napata skinnyn mukaan. Tässä vaiheessa oli jo omistajalla ihan häkeltynyt olo, että omat nakut pääsi kaikkien niiden muiden hienojen marsujen rinnalle!

Päivän paras hetki oli ehdottomasti palkintojenjaon yhteydessä. Pakkasin juuri tavaroita, kun yhtäkkiä ilmoitettiin Mustanaamion olevan Helenin BIS5! Aivan mieletön olo. Katsotaanpa kasvaako Mustiksesta rusettihai. Surku ainakin saisi vielä metsästää kolmannen sertinsä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *