>1000

>


1000 kävijää puolen vuoden aikana, oho! Sen kunniaksi ajattelin jakaa teidän kanssanne joitakin tilastoja, joita Google Analytics kertoo luettuaan mun blogiani jo jonkin aikaa. Kyseinen palvelu seuraa siis kävijöiden tietoja, mistä maasta nämä ovat ja mistä päätyvät blogiin. Ei se mitään IP-koodeja siis tallentele, tällaisia yleistietoja vain!

Aloitetaanpa hakusanoista, joita ihmiset ovat kirjoitelleet googleen tai muihin hakukoneisiin. Yllättäen nämä on aika marsupainotteisia ja mistä vetoa, että se on ollut isä joka on hakenut tietoa hakusanalla ernest, björn, bella, surku, fredrik ja fredrik marsu! :D Marsun kovettumat, marsu tukkeuma, alipainoinen marsu, cuplatonia marsulle ja marsun tukiruoka ovat ainoat terveyteen ja sen sellaiseen liittyvät hakusanat, toivottavasti vastaus on löytynyt jostain, jos ei blogista! Muita marsuaiheisia ovat mm. marsu oulussa 2010 ja marsu näyttely elokuussa.
Hakusanat, joilla on varmaan haettu jotain ihan muuta kuin marsuja, ovat kuvia punasilmäisistä, chaplin ja oma suosikkini – google chrome fonttiongelma! :D

Vierailijoita on Suomen lisäksi käynyt yllättävän monesta maasta, osa ilmeisesti postcrossingharrastukseni ja toiset taas ties mitä kautta. Turkista kävijöitä on 8, kaikki Muglasta… monena eri päivinä käyntejä. Hui! Briteistä neljä visiittiä Lontoosta ja Redhillistä. Braziliasta kaksi Rio de Janeirosta, yhdet San Paulosta ja Pelotasista. Venäjältä kolme kävijää Moskovasta ja yksi Murmanskista! Saksasta Munichista, Soestista ja Augsburgista. Amerikoista New Yorkista ja Seattlesta, Slovakiasta Bratislavasta ja Nitrasta, Australiasta Sydneystä ja Thaimaasta Songkhlasta! Kanadan Montrealista oli myös vieras, Intian New Delhistä samoin. Tukholmasta (kellekään ei maa ole varmaan epäselvä), Ranskan Nancysta, Espanjan Madridista, Belgian Ieperistä, Romanian Buzausta, Sveitsin Zurichista (sukulaiset?) sekä Ukrainan Kievistä on jotkut raukat eksyneet tänne… Aikamoinen kirjo eri maita, huh!

Absoluuttisesti yksilöityjä vierailijoita on 256. Paljon enemmän kuin odotin. Ohhoh. Sivuja katsotaan aina keskimäärin 2, välitön poistumisprosentti on 64,44 prosenttia… No, onko ihme, jos Thaimaasta lätkähdät yhtäkkiä suomenkielisille marsusivuille, vaihtuisi multakin siinä tilanteessa sivu aika nopeasti! :D Sivustolla käytetään keskimäärin aikaa 3 minuuttia ja 32 sekuntia.

Tietoa täällä olisi vaikka minkä verran, mutta ehkä tässä on näitä kiinnostavimpia!

One thought on “>1000

  1. >Mä oon kans tota analyticsiä kummastellut. Musta tuntuu, että noi kummalliset maat on jotain hakukoneita tai vastaavia. :D
    Mut mielenkiintoisia kattella. Jostain sieltä löytyi sekin että mihin kellonaikaan on ollu eniten vierailuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *