>28.08.2010 PiNan Elonäyttely, Lempäälä

>

© Iira


Lempäälä tuli ja meni! Matkaan lähdettiin perjantai-iltana yöjunalla ja Lempäälässä oltiin yhden vaihdon jälkeen hieman ennen kahdeksaa. Näyttelypaikka oli onneksi aivan aseman vieressä, eikä sinne ollut vaikeuksia löytää. Tilana toimi Piippo-keskuksen kolmannen kerroksen ihana, valkoinen ja valoisa, matalakattoinen halli, jossa oli runsaasti tilaa niin marsuille kuin muillekin eläimille ja ihmisille!

Matkaseurana toiminut Lea hienosääti vielä marsujen kynsiä ennen näyttelyiden alkua ja se kyllä näkyi pisteissäkin! Hieman vain harmittaa, että Bella oli onnistunut halkaisemaan yhden kynsistään boksissa ollessaan, mutta sille ei mitään mahda. Tulokset olivat seuraavanlaiset:

Bella 94 p
Surku 94 p
Ernest 96 p + kuma

Surku -/10

Ulkomuotoon oli ilmottautunut ihan kamala määrä skinnyjä normaaliin verrattuna, peräti 13! Kymmenen niistä osallistui avoimeen ja hui kauhistus mitä möhkäleitä joukkiossa oli. Surku oli niin kamalan pieni niiden kaikkien rinnalla, eikä se sijoittunut ollenkaan, kun vain osa sijoitettiin. Kokemuksen vuoksihan tuonne kuitenkin tuli lähdettyä, enkä kyllä uskonut Surkun saavan mitään ;) Lahden serti oli jo enemmän kuin olisin sille ikinä voinut toivoa. Surkun päätä kyllä kehuttiin, mikä oli yllätys!
Omien marsujen pisteiden lisäksi pääsi myös iloitsemaan, kun Lean cream self-naaras oli ensin ROP1 ja lopulta BIS1! Kamalasti onnea vielä siis sille suunnalle, sieltä valmistuu nyt sitten niin Suomen, Tanskan kuin Ruotsin muotovalio.

Sain viimein myös päivitettyä Poikakodin ulkoasuineen kaikkineen. Jos sitä nyt jaksaisi päivitellä useammin, kun sai viimein aikaiseksi ulkoasun, joka miellyttää vielä valmiinakin omaa silmää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *