>Yksi on joukosta poissa

>

Björn
♥ 26.6.2008 † 13.8.2010

Hei hei, maailman paras lemmikkimarsu.

Omasta päätöksestäni Björn pääsi porkkanamaille, jossa kiero selkäranka, epämuodostuneet varpaat tai vaikea hengitys ei vaivaa. Hetken aikaa näytti jo hyvältä, kun marsuherran paino nousi ja rikkoi 800 gramman rajan ensimmäistä kertaa, mutta tuli sitten taas rytisemällä alas. Viimeisinä aikoina Björreä ei voinut edes nostaa syliin ilman, että se alkoi haukkoa henkeään tai menetti pahimmillaan tajuntansa. Vielä tänään se kuitenkin jaksoi tulla häkin ovelle ruuan ja rapsutuksen toivossa katsomaan, että mitäs täällä tapahtuu.
Vaikka koko päivä on nyt mennyt itkien ja pahan olon vallassa, eikä ruoka ole mennyt alas, tuntui jotenkin helpottavalta kääriä Björn ruusukankaaseen ja haudata se marjapensaiden juurelle. Tuntui paljon paremmalta, kun näki sen rauhallisena ja sai silitellä sitä ihan hetken vain. Siellä se nyt lepää ja saa haudalleen jonkin muistomerkin, kunhan itse tästä rauhoitun. Muistoksi jäi Björnin häkissä istuskellut hamsteripehmo, johon se aina nojaili. Se tuoksuu ihan marsulta ja purulta.
Björn oli ehdottomasti mun ja koko perheen ykkösmarsu, monen muunkin lemppari viisikosta.

2 thoughts on “>Yksi on joukosta poissa

  1. >Voi ei ! :( Suuret osanotot. Varmasti raskas päätös, mutta eipä tarvitse enää kärsiä. Björn oli ehdottomasti minunkin suosikkini marsulaumastasi. ♥ Rest in peace, Björn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *