>Näyttelypohdintaa

>


Koska Ouluun ei saadakaan tälle vuodelle ulkomuotoluokkaa, olen vähän puoliunelmoiden katsellut kauempana järjestettäviä marsunäyttelyitä. No, iskin sitten silmäni PiNan Elonäyttelyyn, jonne olisi Pieksämäeltä 3,5 tunnin matka… Ei siis mahdoton ajatus. Siskon kanssa ehdittiin jo miettiä, että tämä vaihtoehto olisi ehkä toteuttettavissa. Elo- ja syyskuun näytelmöintiaikataulu näyttäisi siis mahdollisesti seuraavanlaiselta:

21.08.2010 OSJHn petshow ?
En ole varma, että suunnataanko tänne, jos päädytään lähtemään PiNan näyttelyyn, mutta ehkäpä sitä voisi miettiä. Ei aavistustakaan että ketä ottaisin mukaan, Surkun nyt ainakin.

28.08.2010 PiNan Elonäyttely ?
Tänne tietenkin Surku ulkomuotoon, mikäli reissu onnistuu + pettiin Surku, Bella, Ernest? Pitää miettiä lähempänä, myös tuomarit vaikuttavat siihen päätökseen että yritetäänkö edes toteuttaa tätä matkaa.

18.09.2010 PPKJYn näyttely !
Tähän näyttelyyn voisi melkein joka tapauksessa suunnata, kun se kuitenkin sattuu eri kuulle noiden kahden muun kanssa. Mukaan Surku, Ernest, Bella?

Katsotaan, miten asiat sujuvat. Olisi kyllä kamala halu päästä kokeilemaan ulkomuotoon, olisiko Surkulla yhtä hyvä tuuri kuin viime kerralla. ;)

2 thoughts on “>Näyttelypohdintaa

  1. >Pinan ja PPKJY:n näyttelyissä nähdään! :D Pinan näyttelyssä ilmeisesti arvostelee allekirjoittanut ja Janiika Toivoniemi………… PPKJY:n näyttelyihin tuun hamsujen kanssa ulkomuotoilemaan! :)

  2. >Jees! :)

    Pitää kyllä toivoa että PiNa-reissusuunnitelmat onnistuu, kun ulkomuotoilu kaiken ohessa on mukavaa vaihtelua pet-hommille. Ei kyllä sillä että mitään suuria odotuksia UMLista olisi :'D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *