>Surku ja Fredrik yhteen soppii…

>

Fredrik ja Surku ovat tainneet auttamattomasti saada suurimman osan tästä blogista, kun ne tuntuvat esiintyvän joka tekstissä, eikä tämä ole poikkeus: vaan minkäs sille voi, että niiden elämässä tapahtuu koko ajan!

Kaksikko oli mukana 4H:n pieneläinpäiväkurssilla, jota pidin siskoni kanssa. Fredrik siellä käyttäytyi erinomaisesti, kuten myös Surku, joskin nakun hermot meinasivat olla hetkittäin hieman kireällä ja se jakeli pari puraisuakin pitkin päivää. Lapsia se ei kuitenkaan purrut, omistajaansa vain! Marsut kävivät joka ikisen kuudentoista lapsen sylissä varmaan useampaankin kertaan ja loppupäivästä oli sitten pienenpieni, leikkimielinen marsunäyttely, jota varten lapset sitten laittoi ihan itse pienellä ohjeistuksella marsut kuntoon. Fredrik sen voitti huimalla pisteen erotuksella. ;)

Nyt yritän saada taas kaksikkoa asumaan saman katon alle! Ovathan ne samassa 140 cm häkissä asuneet jo iät ja ajat, mutta tänään otin väliseinän pois. Pientä takaa-ajoahan se aluksi oli ja Surku nappasi Reetua takapuolesta parikin kertaa, mutta nyt ne syövät taas yhdessä samalta ruokakupilta. Vähän ne tietenkin varoo toisiaan – tai Fredrik enemmänkin, Surku vain naksuttelee – mutta parempaan päin ollaan menossa. Ehkä niistä tulee vielä sittenkin häkkikaverit!

Meillä on pieni juhlakausi tulossa, kun kolme marsua täyttää parin viikon sisään 2 vuotta! Meidän ”vanhuksista” sitten enemmän synttäreiden koittaessa, ensimmäistä juhlitaan jo ensi lauantaina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *