PPKJYn Talvinäyttely

Tänään käytiin vuoden näyttelytauon jälkeen petteilemässä PPKJY:n talvinäyttelyssä Haapajärvellä! Kokoonpanona Pönsi, Kettunen ja Mustanaamio, joista yksikään ei ole ollut näytillä aiemmin.

Pisteitä ei tässä näyttelyssä annettu, mutta hyvät arvostelut saatiin. Kettusella oli vielä vähän tahmea rasvarauhanen, vaikka olin puunannut sitä yötä myöten, ja Mustanaamio oli onnistunut ottamaan pientä damagea ihoonsa matkan aikana. Palkintojenjaossa olin vähintäänkin yllättynyt siitä miten hyvin meni (ottaen huomioon, että ainoat valmistelut olivat pikainen kynsienleikkuu pari päivää sitten ja puunaustuokio viime yönä). Kettunen sai erikoispalkinnon. Pönsi sai kunniamaininnan. Kyseinen herra oli myös tuomarin suosikki, mitä en olisi koskaan osannut odottaa. Ehkä näin ei saisi marsusta sanoa, mutta Pönsi on kyllä yksi vähiten marsua muistuttava otus, minkä olen koskaan nähnyt. Tosin siksipä mää siitä tykkäänkin, se on mun oma pieni marsulehmä. <3 Porukan pienin, Mustanaamio, oli puolestaan paras baby ja lopulta myös PPM3!

Lyhyestä näyttelypäivästä jäi hyvä fiilis, tuomari oli leppoisa tapaus ja ei ehtinyt iskeä kunnon väsymystä, kuten (pitkien) näyttelypäivien aikana yleensä. Nyt tuossa vieressä seisoo läjä ruusukkeita, salaattipallo, ruokapussi ja marsuaiheinen autotarra. Voitetut porkkanat menivät jo parempiin suihin.

Ensi kuun puolen välin aikoihin on taas poikasuutisia kerrottavana. Urho-vauva syntyi tosiaan odotettua aiemmin (mokoma ei missään vaiheessa alkanut edes potkia), joten Malla oli vielä uroksella poikasen syntyessä ja tehokas Surku-herra ehti saada naaraan uudelleen tiineeksi. Mahan koosta päätellen Malla jatkaa yhden poikasen linjaansa, synnyttäisi toivottavasti viimein sen pienen prinsessan kahden prinssin jälkeen… Oli kyllä tarkoitus teettää sille vielä kolmas poikue, mutta ei enää samalla uroksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *