>Fredrik ja varvas

>

Piirros kouluvihkon nurkasta, vuodelta 2008 – Ernest, Fredrik ja Björn

Huhhuh, nyt ei kyllä Fredrik-raukalla suju! Tässä jokin aika sitten leikkelin marsujen kynsiä ja Reetu sai siinä sitten sellaisen sätkykohtauksen, että leikkasin siltä aika ikävästi suoneen. :( Verenvuoto saatiin taltutettua, mutta tassu sitten turposi ja Fredrik ei suostunut laittamaan sille painoaan. Turvotus kuitenkin laski pian, eikä marsu sitten enää varonut jalkaansa.

Tänään kävi sitten niin, että vietiin isän kanssa Surku ja Fredrik ulos. Fredrik kun on tuollainen hätähousu ja levoton, niin se hyppäsi suht korkealta marsun mittakaavassa isän käsistä ja tömähti ihan jaloilleen maahan. Yhtäkkiä kuitenkin alkoi ihan kamala itku ja vikinä ja Fredrik loikki paikoillaan. Heti säikähdettiin että nyt katkesi jalka tai jotain ja nostettiin marsu käteen, käänneltiin ja kokeiltiin tassuja. Se aristi taas sitä samaa etutassua, mutta ehjältä se sormiin tuntui. Laskettiin Fredrik sitten takaisin aitaukseen ja se oli taas kuin mitään ei olisi tapahtunut. Olisikohan tuo kynsi tökännyt maahan hypätessä, kun siinä on se suonikin nyt niin pinnassa? Heti alkoi onneksi Fredrikille ruoka maittamaan ja nytkin se pupeltaa tuolla ruohoa naamaansa.

Tulee vain jotenkin paha mieli ja sellainen huono omistaja -olo, kun tällaisia tapahtuu eikä marsut suostu tulemaan toimeen, mutta ehkä se on vain niin että aina ei tällaiselta voi välttyä… Nyt Surku ja Fredrik tulevat onneksi ulkohäkissä edes jotenkuten toimeen, mutta sisätiloissa en uskalla laittaa niitä yhteen kun ulkona on kuitenkin havaittavissa ainakin pientä kinastelua.

Ja jostain syystä tämä blogi on nyt päättänyt, että tämä teksti täytyy laittaa joko kamalan pienellä tai suurella fontilla. Yritän keksiä ratkaisun, tämä sama ongelma oli jonkun toisenkin aiemman tekstin kanssa…

edit: Fonttiongelma ratkaistu. Ilmeisesti Firefoxilla kirjoittaessa teksti tulee tyhmän kokoisena asetuksista huolimatta, kun Google Chrome taas hoitaa tehtävänsä moitteettomasti.

2 thoughts on “>Fredrik ja varvas

  1. >Juu, olen tulossa. :) Surku, Ernest ja Bella tulevat näytille + kaverin kanit, jotka ovat olleet meillä nyt viikon hoidossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *