>Pientä hienosäätöä

>

Tässä postauksessa ei ole niinkään marsuasiaa vaan ohimennen ilmoittelen tuosta laskurista, jonka asensin tämän kuun alussa: siihen kerääntyi hyvin lyhyessä ajassa yli 100 kävijää, kun laskuvälinä oli tunti (eli tunnin sisällä käydyt vierailut laskettiin yhdeksi)! Itse kuitenkin käyn tämän blogin sivuilla monta kertaa päivässä, koska näen muiden blogien päivitykset kätevästi tuosta sivusta, niin päätin muuttaa laskuvälin 24 tuntiin, niin nähdään nyt vähän realistisemmin että kuinka moni täällä oikeasti käy päivän aikana! :) Nollasin laskurin, joten laitetaan vielä itselleni muistiin että laskuvälin vaihtuessa vierailijoita oli 119.

Ehkä ensi kerralla, kun se 100 tulee uudestaan täyteen, voisi järjestää jonkinlaisen yllätyksen 100. kävijälle. ;) Se hetki tuskin tulee yhtä nopeaa kuin ensimmäisellä laskuvälillä!

Levensin myös tätä tekstialuetta (ja samalla koko blogihöskää) viidelläkymmenellä pikselillä, niin mahtuu kuvatkin tästä lähtien näkyville kokonaisina. Kommentit eivät myöskään ole enää kertomuksia, vaan blogin teeman mukaisesti kuikutuksia! :)


Meidän ruusukkeet – kunniamainintoja on vielä lisää paperimuodossa,
mutta niitä on niin kamalasti että saavat jäädä marsukansioon lepäämään.


Lauantaina taas näyttelöimään pet-shown merkeissä, jes! Ja saisi se kesä tulla pian, marsut aina kummastelevat tuoksuja nenä ikkunaa kohden jos erehdyn raottamaankin ikkunaa aurinkoisena päivänä… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *