8 satunnaista asiaa

Karo antoi mulle tunnustuksen, jonka myötä mun täytyy kiittää tunnustajaa (kiitos!), kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni (tai tässä tapauksessa marsuista) ja antaa tunnustus kahdeksalle muulle!  Kerrotaanpa ensin ne satunnaiset asiat ja vasta lopussa jaetaan tunnustukset eteenpäin.

1. Entisessä kodissaan Pönsillä oli häkkikaverina skinnyuros Raimo-Jalmari, joka oli myös Surkulle sukua.
2. Fredrik on asunut tähän astisen elämänsä aikana neljän uroksen (Björn, Ernest, Surku ja Pönsi) kanssa ja tullut kaikkien kanssa toimeen.
3. Kettunen on alkanut vaalenemaan aivan kuten Mallakin teki. Saa nähdä mitä sävyä se on muutaman kuukauden päästä, koska nyt sen silmien ympärillä on selvät vaaleat ympyrät.
4. Surkulla kulkee mahassa tummempi raja, josta päätellen se voisi olla tortti, mutta golden-karvaa kasvaa sekä tummemmalla että vaaleammalla alueella.
5. Fredrikin nimi piti olla alkujaan Sven, mutta ei se tuntunut yhtään sille sopivalta.
6. Haaveilen punasilmäisestä skinnystä. Parasta olisi juuri kasvattaa punasilmäisiä, mahdollisimman sekavankirjavia skinnyjä!
7.  Omistajan yksi suurin ilo on tehdä marsuille värikkäitä salaatteja, koska niitä tulee harvemmin itse syötyä…
8. Marsuissa on parasta se, että ne on niin iloisia pienistä asioista. Ihmiset saisi ottaa välillä mallia. Tälläkin hetkellä Kettunen tekee iloloikkaa jokaisen syömänsä pelletin välillä, kun lisäsin marsuille ruokaa! :)

Oon taas ehkä vähän tylsä, mutta haluan antaa tän tunnustuksen jokaiselle bloggaavalle lukijalle (varsinkin näille jotka löytyvät tuosta mun sivuvalikosta linkitettynä) koska tiedän että teissä on niitäkin jotka tykkää tehdä näitä haasteita! Käykää ihmeessä kirjoittelemassa tähän alle kommenttia, jos ootte ottaneet tunnustuksen vastaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *