Lyhyesti kuulumisia

Tällä viikolla pamahti postilaatikkoon negatiivinen tulos sieniviljelystä. Aina on kuitenkin hieman hilseillyt, joten pitää varmaan laittaa vielä varalta yksi näyte menemään. Kyseinen marsu osallistui kyllä tähän viimeisimpään laumanäytteeseen, mutta liian varovainen ei varmaan voi olla… En halua ottaa riskiä että meiltä lähtee mitään eteenpäin, joten omien marsujeni kanssa en näyttelyihin osallistu enää tälle vuodelle, vaikka tuo sieni nyt olisikin saatu pois. Jos jotain positiivista vielä tästä sieniasiasta kuitenkin, niin kaikki marsut ovat kestäneet lääkityksen hyvin.

Surkun paiseilla meni noin viikko parantua. Marsu oli koko ajan onneksi oma itsensä, mutta tuntuu että sillä lähti lihakset siinä märän mukana. Jospa se nyt kuitenkin saisi kerättyä niitä kohta takaisin, näyttää niin kurjalta kun muutenkin suhteellisen pienikokoinen uros on aika lihakseton. Ruoka kyllä maistuu ja liikunta myös, joten eiköhän sinne ala kohta jotain kasvamaan!

Täällä oli eilen kovat sirkuttelutuokiot kun Aina on taas kiimassa. Ehdinpä ottaa sirkuttelua videollekin, sängyltä en uskaltanut nousta niin että itse sirkuttaja olisi näkynyt, mutta kai se ääni on pääasia. :)

2 thoughts on “Lyhyesti kuulumisia

  1. Meidän vanhin kuikuttaja lamaantu totaalisesti ku pistin videon pyörimään :D

  2. Täällä tullaan taas katsomaan häkin reunalle että mikä nyt on hätänä, kun kuunnellaan videolta :D Tositilanteessa kaikki on kyllä aina sitten ihan suolapatsaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *