>Poikamiesten pauloissa

>

Heti vuoden aluksi toimin viikon ajan ystäväni marsujen hoitajana hänen reissatessa Suomen eteläisempiin osiin. Hoidokkeina minulla oli Bellan hellyyttävä tortoiseshell and white teddyveli Anemone’s Brother Bear eli Leevi, golden agouti/golden risteytysuros Vinku (joka sytytti rakkauteni marsuihin!) sekä veljekset am. crest black tan Alexia’s Qummeli Jackpot eli Veeti ja self black Alexia’s Qummeli Alivuokralainen eli Taavetti. Kotiin asti näitä komistuksia en (valitettavasti) raahannut vaan kävin puristelemassa ja ruokkimassa kerran päivässä ystäväni kotona.

Vinku on tosiaan ensimmäinen marsuihastukseni! Kun olin tätä mötkylää puristellut jonkin aikaa ystäväni luona vierailtuani, tuli sellainen olo että marsut voisi olla itsellenikin sopiva eläinlaji. Niin sitä sitten hankittiin Fredrik ja Björn… Vinku on kyllä ihana tapaus, hirvittävän luottavainen ja reipas!

Leevi on aivan uskomattoman värinen ja sillä on ihanan karkea karva! Tämän herran karvanlaadun vuoksi uskallan elätellä toivoa myös sen suhteen, että Bellan takapuoliuntuvat muuttuisivat joskus edes puoliksi yhtä karkeiksi kuin veljellään…

Taavetilla iski hirveä hätä heti kun se joutui hetkeksi yksin sohvalle kuvattavaksi. Tämän herran turkin kiiltävyydestä olen niiiin kateellinen! Ihanan lupsakka marsu ja oi mitkä niskalihakset. ;)

Lopuksi vielä porukan känkkäränkkä, kalterinkalisuttaja Veeti! Tämän ”tan” marsun naamakuvio on kyllä mitä ihastuttavin, eikö joku voisi kasvattaa marsuja tuolla kuviolla ja tehdä siitä oman juttunsa? :D
”Nam, porkkanaa!” toteaa tyytyväinen Vinku.

2 thoughts on “>Poikamiesten pauloissa

  1. >Ihana teksti ^^ ja tämä blogi on ihana! Jään ihan koukkuun tähän aina kun avaan sivut. Pitäisi ehkä itsekin innostua tekemään, olen jo pitkään halunnut tehdä sivut näistä omista höttösistä.

    Kiitos kun hoidit mun miehiä!

  2. >Niitä oli mukava hoidella. <3

    Juu, heti teet sivut niin mää käyn kokoajan pommittamassa viesteillä ja häiriköimässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *