>Karkeakarvaisten voitto

>

Olenkin pitänyt blogilomaa nyt tarkoitettua pidempään, mutta jospa sitä nyt saisi edes jotain aikaiseksi! Lempimarsurotukysely päättyi vuoden vaihteessa ja nyt on viimein aika käydä tuloksia lävitse. :) Kaikki vaihtoehdot saivat vähintään yhden äänen ja äänestäjiä oli yhteensä 13, jotka saattoivat antaa äänensä niin monelle rodulle kuin ikinä halusivat. Voisinpa listata kaikki rodut pienimmästä äänimäärästä suurimpaan.

7. rex, baldwin, sheltie, coronet (1 ääni)
6. texel, self, jokin muu (2 ääntä)
5. nonself, merino (3 ääntä)
4. abessiinialainen, ridgeback (4 ääntä)
3. peruaani (5 ääntä)
2. skinny (6 ääntä)

Ja vielä lopuksi ensimmäisen sijan seitsemällä äänellä saanut, tämän äänestyksen voittaja… teddy! 53 % äänestäjistä antoi äänensä näille karkeakarvaisille hurmureille. :) Kysely jää vielä joksikin aikaa tuohon sivummalle katseltavaksi, kunnes kehittelen taas uutta kyseltävää!
Voittajarotua saa nyt luvan edustaa ystäväni teddyherra, Anemone’s Brother Bear eli Leevi, joka on myös Bellan veli! Tästä komistuksesta sitten lisää, kunhan saan kirjoitettua viikostani marsunhoitajana. :) Tarkoitus olisi myös kirjoitella viimein se lupaamani juttu Björnistä, omasta sinnikkäästä lellikistäni.


Meillä odotellaan jo innokkaasti OSJHn maaliskuun näyttelyitä! Tuomarina on Bellan kasvattaja Katriina Hautala, joten saadaan vähän vaihtelua Oulun näyttelyiden tuomareihinkin, vaikka ei olekaan usean tuomaroivasta Leastakaan mitään valittamista. ;) Saa nähdä millä kokoonpanolla ilmestytään paikalle, tarkoituksena olisi tehohoitaa ainakin noiden turkit kuntoon. Yritänpä tässä myös houkutella Leevin omistajaa edes jonkun marsunsa kanssa mukaan, ne ovat kuitenkin sen verran hyväkuntoisia pötkylöitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *