>Päivän Bella ja rotuhommia!

>

Vähemmän kuvatun kyljen suuri, mutta haalea lilacläikkä. Kuva ei meinaa edes mahtua blogiin!

Tätä päivää piristi kummasti se, että Bella oli päässyt kasvattajansa Katriina Hautalan blogissa päivän kuvaksi kuvalla, jonka linkitin kuulumisten ohessa! :) Bella tosiaan oli p.e. white, mutta lilacia alkoi sitten ilmestyä luovutusikäisenä ja nyt se on tummunut jo aika selväksi. Toinen kylkihän on miltei kokonaan tuollainen epämääräisen lilacihtava (mikä termi!). Tässä alla on nyt kuva Bellasta veljensä Leevin (Anemone’s Brother Bear) ja Anemone’s Bambin kanssa. Bellan yksittäisvauvakuva, jonka perusteella siitä kiinnostuinkin, taitaa löytyä tällä hetkellä vain kännykästäni, mutta jospa senkin saisi tänne joku päivä laitettua.

Sieltä sitä lilacia jo taitaa vähän pilkistää!

Kuva © Katriina Hautala


En ole muuten vielä muistanut täällä kirjoitella, että Bellan paperit tulivat hyväksyttyinä takaisin! Nyt neiti siis edustaa rekisterinumerolla M743-09 ja ulkomuotoluokkaan voisi yrittää suunnata ensi vuoden puolella.

Bellan kuulumisista voisi myös mainita vielä sen verran, että neitokainen alkoi eilen näyttää taitoaan kahdella jalalla seisomiseen! Tähän mennessä Fredrik on ollut ainoa marsuistani, joka sitä on tehnyt, koska Björn ei pysty eikä Ernest uskalla. Bella todistaakin että kyllä ne tytötkin osaa! Ehkäpä Surku oppii tämän tuoreruuan noutamisen jalon taidon, kunhan rohkaistuu iän ja käsittelyn myötä.

Laitoin tuohon sivuun muuten kyselyn lempimarsuroduista. En nyt tiedä onko tällä blogilla sen kummemmin lukijoita, blogilistalta näyttää löytyvän kolme tilaajaa, mutta jos edes joku vastaisi. ;) Vastausaikaa on nyt tämän vuoden viimeiseen päivään ja minuuttiin asti, saatanpa sitä vielä vaikka pidentää jos siltä tuntuu! Vastata voi usemman rodun, mutta ei mielellään kaikkia vaan ne, jotka miellyttävät edes hitusen muita enemmän. Mikäli olen nyt jättänyt tuosta kyselystä jonkin rodun pois kirjoiteltuani noita äkkiseltään ulkomuistista, voi vaikka tämän merkinnän alle kirjoitella oman suosikkinsa mikäli joutui valitsemaan vaihtoehdon ”joku muu”. Ch-teddyä en vaihtoehtoihin laittanut, kun sitä ei taida juurikaan Suomessa olla – vaikka saattaa se kuitenkin jonkun lemppari olla. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *