Sankari sairastaa

Mustanaamiolle ei eilen iltaruualla kelvannut porkkana eikä sen koommin voikukan lehdetkään. Tarkemmalla tutkailulla huomasin, että marsun vatsa on turvoksissa ja otin sen marsulasta sisätiloihin tarkkailtavaksi. Heinää Mustanaamio sentään maisteli, tosin hyvin vähän, ja sai sen lisäksi tukiruokapapanadrinkin sekä Disflatylia. Syömättömyys havaittiin kahdeksan jälkeen, ensimmäinen pehmoinen papana tuli ulosvatsahieronnan yhteydessä puoli kahdentoista aikoihin. Marsusta pystyi ihan kuulemaan kun kaasut lähti liikenteeseen…

Heräsin yöllä pari kertaa hieromaan marsun vatsaa ja tukiruokkimaan, kun heinää ei mennyt alas ihan tavalliseen tahtiin. Mustanaamio pysyi melko pirteän oloisena koko ajan, vaikka kyyristelikin kaasuvatsansa kanssa varmasti ikävissä tunnelmissa.

Aamuviiden jälkeen Mustanaamio oli viimein saanut kaksi muhkeaa papanaläjää aikaiseksi ja itsekin uskalsi viimein nukkumaan ilman varaherätyksiä. Yhdeksän aikoihin marsu näytti taas entiseltään, sellaiselta pötkylältä ison muhkean kaasupallon sijaan! Alla Mustanaamion vatsamuutos kuvina. Ensimmäinen kuva on otettu illalla kymmenen aikoihin ja jälkimmäinen aamulla yhdeksältä.

mustis-062-pieni mustis-064-pieni

2 thoughts on “Sankari sairastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *