Komeat kainalokarvat ja maailman suurimmat silmät

Tämän komeampia kainalokarvoja ei ole tainnut minun skinnyiltäni löytyä. 

Vuonna 2010 jaoin teidän kanssa muunmuassa erilaisia hakusanoja, joilla ihmiset olivat löytäneet blogiini Google Analyticsin mukaan. Sitten tulikin eteen muutto Bloggerista omalle domainille ja Analytics aloitti alusta. Nyt tämän uudemman blogin puolelta on kertynyt sen verran taas erilaisia avainsanoja, että ajattelin jakaa ne teidän kanssanne!

Joku onneton on etsinyt esimerkiksi komeita kainalokarvoja ja päätynyt marsublogiin. Maailman suurimpia silmiä on myös etsitty, töpselinokka vaivasi, ja jollakulla oli hakusessa charmantti urho, toisella taas mussukka. Tässä vaiheessa pitäisi ehkä huolestua, onko blogini mennyt sekaisin naistenlehden kanssa, kun yksi hakukoneen käyttäjä on miettinyt millaista on elämä ilman häntä. 

Oma suosikkini kainalokarvojen jälkeen on minkälainen on mustanaamion hyvä merkki. Tässä nyt sitten teille kaikille asiaa pohtiville Wikipediasta otettu lainaus:

”Mustanaamion oikeassa kädessä on pääkallokuvioinen paha merkki -sormus. Vasemmassa kädessä lähempänä sydäntä puolestaan on hyvä merkki -sormus. Hyvä merkki koostuu ristimäisesti asemoiduista P-kirjaimista. Toinen tulkinta merkistä on neljä ristiin asetettua miekkaa. Jos Mustanaamio iskee konnaa leukaluuhun oikealla kädellä, jää tämän poskeen pysyvästi tatuoitu paha merkki. Hyvällä merkillä puolestaan ilmoitetaan kantajan olevan Mustanaamion erityisessä suojeluksessa. Sormuksesta annettu hyvä merkki painetaan tavallisesti vastaanottajan vasempaan sisäranteeseen. Hyvä merkki voidaan antaa myös kaulakoruna.”

Totta kai marsuihin liittyviä hakusanoja on eniten. Ketään tuskin yllättää että karvaton marsu-hakusanalla oli kertynyt aika monta kävijää. Suuria kysymyksiä olivat myös milloin marsu palelee ja minkä kokoinen marsu on syntyessään. Marsun tiineys, synnytys ja  poikaset  ovat tuoneet aika monta lukijaa kun hakusanoina on ollut esimerkiksi marsun raskaus, marsun lantioluut, marsun keskenmeno, marsun tiineysviikot, marsun synnytys ja marsun raskausmyrkytys. Muutamat ovat etsineet marsun sairasteluun liittyviä asioita, kuten marsun sieninäyte, marsun sieni-infektio ihmiseen, marsun silmätulehdus, marsun paise ja marsulla punaista pissaa. Marsun aivotoiminta ihmetyttää jotakuta!

Ja sinä, jonka hakusanana oli söpöt koiranpennut, nyt on ollut valitettavasti ihan väärä osoite.

One thought on “Komeat kainalokarvat ja maailman suurimmat silmät

  1. Hahaa :D ihana karvakainalomarsu! On tainnut osa hakusanan perusteella paikalle löytäjistä olla vähän hämmentyneitä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *