Äänestäjien lempimarsu

petsgo-017-pieni

Viimeisimmän äänestyksen kysymys oli kuka on lempimarsusi? Olin melkoisen yllättynyt voittajasta, koska en ole koskaan pitänyt Görania mitenkään ”yleisön suosikkina”. Onhan se sievä ja ihanan muhkea marsu! Jos joku Göranin äänestäjistä lukee tämän, niin kommentoi ihmeessä miksi valitsit juuri tämän marsun. Myös muut äänestäjät saavat toki perustella valintojaan.

4 ääntä:

Göran

3 ääntä:

Mustanaamio

2 ääntä:

Urho

1 ääni:

Aina, Fredrik, Paniiki, Piina, Raasu, Routa, Rukka ja Tove

poikaset-078-pieni

Parhaat poikasten nimet

Sivupalkissa oli useamman kuukauden ajan kysymys Mitkä ovat olleet parhaat poikasten nimet tähän mennessä? Valita sai maksimissaan kolme ja äänestäjiä olikin yhteensä 20, kun ääniä annettiin 46. Kiitos kaikille äänestäneille! Äänet jakautuivat seuraavalla tavalla:

0 ääntä
Burning Down the House, Cold Grey Light of Dawn, Hogs and Kisses, New World in My View, You Can’t Join Mathletes

1 ääni
Beyond Here Lies Nothin’, Fourth Man in the Fire, Ham ’Em High, Ham’o’ween

2 ääntä
Ambrosial Triple Chocolate Cupcake, Farewell Francesco, Haunted Hogs, Where is Charles Lee?

3 ääntä
Divine Mississippi Marshmallow Mudcake, He Asked Me How To Spell Orange

4 ääntä
Delightful Peanut Butter Swirl Brownie, I Can’t Help It That I’m So Popular, Foxtrot

5 ääntä
Sugarfrosted Charming

7 ääntä
Never Kill a Boy on the First Date, That’s Why Her Hair Is So Big

Eniten ääniä saaneet nimet kuuluvat myös omiin suosikkeihini! Itse tykkäsin kovasti myös Ham’o’weenin nimestä, harmittaa edelleen kovasti että kyseinen himmyskinny kuoli ihan poikasena. Seuraava äänestys aukeaa tässä hetimmiten – olen pari kertaa aiemminkin kysellyt lukijoiden lempimarsua laumastani joten nyt voisi olla hyvä sauma kysellä sitä uudelleen. Aiemmat suosikit olivat Björn ja Kettunen (Foxtrot), jotka ovat molemmat jo edesmenneitä.

Ääniä kehiin

Äänestys vaihtui!

Ajattelin dokumentoida yhden marsuni päivän, mutta nyt pitäisikin valita ketä marsuista seurailen. Äänestäkääpä siis suosikkianne! Vaihtoehtoina ovat tällä hetkellä kotona olevat marsut, eli Raasua ei ole vaihtoehtona sen ollessa Aina-äidin viihdykkeenä sillä aikaa kun Nakki on Urhon luona vierailulla.

Edellinen äänestys siitä, pidätkö punasilmäisistä marsuista, päättyi yhteen ei-ääneen ja kuuteentoista kyllä-ääneen!

Demonimarsuja

Sivupalkin kysely vaihtui taas, tällä kertaa liittyen punasilmäisiin marsuihin. Itse rakastan punasilmäisiä marsuja, mutta kaikki niistä eivät tykkää. Mun täytyy kai saada kaikki yleisimmät ”inhokit” samassa kun aina ihastelen punasilmäisiä nakuja. :D

Kyselyä toisen perään

Lempimarsun äänestys päättyi tuossa marraskuun alkaessa ja nyt on aika julkistaa tulokset (jotka ehti olla jo hetken näkyvillä koska olin tyrinyt vähän asetusten kanssa)! Tässä olisi kuitenkin ne tulokset vielä blogimerkinnän muodossa!

6. jaettu sija:  Aina, Malla (2)
5. sija: Pönsi (3)
4. sija: Morso (4)
3. sija: Surku (5)
2. sija: Fredrik (6)
1. sija: Kettunen (9)

Punaturkkinen pikkuherrahan sieltä kiri ykköseksi! Kettunen on kyllä vienyt mun sydämen kokonaan pienen möhömahansa ja hassulta tuntuvan turkkinsa kanssa. Odotellaan innolla että joku päivä päästäisiin näyttelyyn asti ihastuttamaan muitakin tämän valloittavan otuksen kanssa. :)

No, heti äänestyksen perään laitetaan toinen kehiin, koska mulla on intoa kirjoittaa mutta ei juuri aiheita! Jos tulee mieleen jotain, mitä ei kyselystä löydy, valitse ihmeessä Jotain muuta-kohta ja kirjoittele tähän alapuolelle mitä se olisi. Vaikka valitsisit jonkun toisen vaihtoehdon niin saa kyllä tarkentaa jos haluaa kuvia esimerkiksi tietystä marsusta tai tilanteesta tai vaikkapa erityisellä teemalla.

Kysely

Taas on aika äänestykselle! Katsotaan kuka nykyisistä kuikuista on lukijoiden suosikki. Kaikilla on mahdollisuus äänestää kahta marsua kerralla ja omaa ääntään ei voi muuttaa. Äänestyksen sulkeutumispäivän päätän sen mukaan, että miten tuohon nyt alkaa ääniä ropisemaan.