Malla 1 v.

Meidän pieni töpselinokka täyttää tänään vuoden verran! Tuntuu kyllä että tää neitimarsu olisi vanhempi, kun Kettuspoika on ehtinyt kasvamaan myös huiman isoksi. Napsin tuossa nopeasti Mallasta (ja Ainasta) kuvat, vaikka vähän heikko valaistus olikin. Tässäpä vielä tämä Malla-neidin kipakka kaveri:

Pieni ketunpoika

Tällainen pullahti maailmaan eilen varttia vaille kahdentoista aikaan illalla. Golden/white skinnykantaja, ehkä naaras. Aivan ihana. Painoa oli syntymähetkelle 117 grammaa eli ei mikään pieni kaveri. Valkoista hieman takavarpaissa ja niskassa. Tilasin Mallalta ei-roanin kivapäisen naaraan, ilmeisesti kannatti!

Mamma-Malla

Laittelin blogin ulkoasua uusiksi ja ajattelin laitella tässä lyhyesti myös kuulumisia. Mallan pitäisi poksahtaa noin 1,5 viikon kuluessa. Ei tuo masu iso ole, mutta kyllä siellä joku potkii! Kyllähän tässä meinaa alkaa jo jännittää. Poksahtamispäivä on laskettu siskon ylppäreiden päälle, joten katsotaan sitten päättääkö Malla pullauttaa mahassa painivat asukit pihalle.

Muuten ei tässä kai kuulu sen kummempaa. Pönsi ja Fredrik ovat kaksi kuritonta isoa kakaraa jotka pitävät huolen että en varmasti saa nukuttua aamusta – jos käännän edes kylkeä niin kohta saa kuunnella kaksikon kalterikonserttia. Parhaassa tapauksessa muut marsut säestävät taustalla kimein huudoin ja vaativat kello aamu viiden porkkanaa.

Pönsi ja Aina ovat vähän hoikassa kunnossa, mutta tänään tuli postiin paketti Altrominin kasvatusta joten jospa ne sillä pyöristyisivät. Morso ja Surku pysyvät jostain syystä kivassa massassa kasvatusta kevyemmälläkin ruualla. Ruokapaketin mukana oli myös ihana yllätys, kun lähetys vähän viivästyi: herkkutikkuja! Ei sellaisia hunajantäyteisiä kuten yleensä, vaan mm. voikukkaa, nokkosta ja kamomillaa sisältäviä. Kyllä nuo marsut niitä mielellään nakerteli.

Monenmoista

Laitoinpa Poikakodin ulkoasun taas kerralla uusiksi – olen jo pari kuukautta yrittänyt tehdä sille uutta ulkoasua ja kirjoitellut hiljakseen sivuja, mutta nyt laitoinkin sen syrjään ja aloitin ihan alusta. Kivahan tuosta tuli, jossain vaiheessa voisi varmaan tehdä jokaiselle marsulle omat sivunsa. :) Web-kameraa olen yrittänyt aina välillä pitää päällä, nyt se on Ainan häkissä, joskin neiti ei oikein tykkää esiintyä kameran edessä…

Otin myös marsusista kuvia, joskin Fredrikiä ja Pönsiä en viitsinyt häiritä niiden vetäessä niin sikeitä päiväunia. Mallasta oli lähes mahdotonta saada kuvaa, kun se oli juoksemassa joka suuntaan ja hyppimässä tuolilta koko ajan…
Aina täällä

Tänään laumaan saapui naiskauneutta 760 grammaisen Aina-marsun muodossa. Tämä zobel/cream skinny on viralliselta nimeltään Aistillinen Aina ja iältään 4,5 kk. Tähän tämä loppumattomalta tuntuva marsujen sisäänmuuutto loppuukin sitten pidemmäksi aikaa ja seuraavat uudet asukkaat putkahtavat toivottavasti Mallasta.

Marsut liikenteeseen

Uudessa kodissa

Laumakokoonpanossa on tapahtunut taas muutoksia.

Ernest ja Bella muuttivat siskoni luokse. Vaikka tämä kaksikko onkin maailman mukavin lemmikkipariskunta ja olisin pitänyt ne mielelläni itselläni, saavat ne siskoni huomassa varmasti paljon huomiota ja hoitoa. :)

Kauaa marsumäärä ei kuitenkaan viidessä pysy: pistin Surkun ja Mallan saman katon alle toivoen kivapäistä skinnykantajaa itselleni. Malla ei kyllä ollut oikein lämmetäkseen tälle kaljulle herralle vaan pisti kamalan naksutusmyrskyn pystyyn ja näytti ehkä yrmeimmän marsunilmeen jonka olen ikinä nähnyt…

Ensi kuun puolen välin paikkeilla pitäisi tänne kotiutua myös nuori skinnynaaras, sitä siis odotellessa.

Töre 06.03.2011


Johan oli pitkä näyttelypäivä! Omasta väsymyksestä huolimatta oli kuitenkin oikein mukavaa eikä kotiin tarvinnut palata tyhjin käsin kun Suomen edustusjoukosta oma osuuteni oli Ernest, Bella ja Malla. Tällä kertaa jopa melkein pysyin mukana, joskin sitä edes auttoi Tiina joka piti suomalaiset ajantasalla. :)

Suuria odotuksia ei marsuilta ollut, silver-tarroja lähdin lähinnä hakemaan, mutta tulipa siinä sitten muutakin menestystä ohella ;) Kaikki olivat oman ikäluokkansa voittajia ja menestyivät seuraavanalaisesti:

Ernest 91 p, silver-tarra
Malla 90 p, silver-tarra, BIS PET 3!
Bella 90 p, silver-tarra, BIS PET 2!!


Vaan eihän sieltä Ruotsista voinut lähteä ilman kyseisen maan edustajaa, joten bokseihin sujahti myös pieni skinnyherra Edward Scissorhands eli Morso. Söpö kuin mikä! Näissä ylikarvottuneissa on jotain niin herttaista, en tiedä mikä niissä oikein viehättää…