Monenmoista

Laitoinpa Poikakodin ulkoasun taas kerralla uusiksi – olen jo pari kuukautta yrittänyt tehdä sille uutta ulkoasua ja kirjoitellut hiljakseen sivuja, mutta nyt laitoinkin sen syrjään ja aloitin ihan alusta. Kivahan tuosta tuli, jossain vaiheessa voisi varmaan tehdä jokaiselle marsulle omat sivunsa. :) Web-kameraa olen yrittänyt aina välillä pitää päällä, nyt se on Ainan häkissä, joskin neiti ei oikein tykkää esiintyä kameran edessä…

Otin myös marsusista kuvia, joskin Fredrikiä ja Pönsiä en viitsinyt häiritä niiden vetäessä niin sikeitä päiväunia. Mallasta oli lähes mahdotonta saada kuvaa, kun se oli juoksemassa joka suuntaan ja hyppimässä tuolilta koko ajan…
>28.08.2010 PiNan Elonäyttely, Lempäälä

>

© Iira


Lempäälä tuli ja meni! Matkaan lähdettiin perjantai-iltana yöjunalla ja Lempäälässä oltiin yhden vaihdon jälkeen hieman ennen kahdeksaa. Näyttelypaikka oli onneksi aivan aseman vieressä, eikä sinne ollut vaikeuksia löytää. Tilana toimi Piippo-keskuksen kolmannen kerroksen ihana, valkoinen ja valoisa, matalakattoinen halli, jossa oli runsaasti tilaa niin marsuille kuin muillekin eläimille ja ihmisille!

Matkaseurana toiminut Lea hienosääti vielä marsujen kynsiä ennen näyttelyiden alkua ja se kyllä näkyi pisteissäkin! Hieman vain harmittaa, että Bella oli onnistunut halkaisemaan yhden kynsistään boksissa ollessaan, mutta sille ei mitään mahda. Tulokset olivat seuraavanlaiset:

Bella 94 p
Surku 94 p
Ernest 96 p + kuma

Surku -/10

Ulkomuotoon oli ilmottautunut ihan kamala määrä skinnyjä normaaliin verrattuna, peräti 13! Kymmenen niistä osallistui avoimeen ja hui kauhistus mitä möhkäleitä joukkiossa oli. Surku oli niin kamalan pieni niiden kaikkien rinnalla, eikä se sijoittunut ollenkaan, kun vain osa sijoitettiin. Kokemuksen vuoksihan tuonne kuitenkin tuli lähdettyä, enkä kyllä uskonut Surkun saavan mitään ;) Lahden serti oli jo enemmän kuin olisin sille ikinä voinut toivoa. Surkun päätä kyllä kehuttiin, mikä oli yllätys!
Omien marsujen pisteiden lisäksi pääsi myös iloitsemaan, kun Lean cream self-naaras oli ensin ROP1 ja lopulta BIS1! Kamalasti onnea vielä siis sille suunnalle, sieltä valmistuu nyt sitten niin Suomen, Tanskan kuin Ruotsin muotovalio.

Sain viimein myös päivitettyä Poikakodin ulkoasuineen kaikkineen. Jos sitä nyt jaksaisi päivitellä useammin, kun sai viimein aikaiseksi ulkoasun, joka miellyttää vielä valmiinakin omaa silmää!

>Cavies going online!

>

Videolinja jatkuu – tai ainakin melkein. Marsujen webkamera on taas toiminnassa! Livekuvaa tuli harrastettua jo silloin kun marsumäärä oli kolme, mutta pikkusiskon Alma-kani teki siitä lopun tutustuttuaan kameran johtoon. Lisää kuva

No, nyt kameraa voi kuitenkin seurata täällä!

>Poikakoti

>

En muista onko täällä tullut aiemmin mainittua, mutta marsuillani on blogin lisäksi myös varsinainen kotisivu, Poikakoti. Kyseinen sivu sai nyt uuden ulkoasun ja tein siitä mahdollisimman simppelin, jotta päivitettävää olisi vähän. Kaikki kuulumiset tulevat kuitenkin tänne, joten Poikakoti toimii enemmänkin vain marsujen esittelysivuna sukuineen ja näyttelytuloksineen. Poikakoti on ollut nyt ”toiminnassa” syksystä 2008 heti ensimmäiset marsut saatuani, mutta aiemmin sillä oli paljon enemmän sisältöä. Ehkä saan vielä joku päivä taas innostuksen laantuneeseen kotisivuvärkkäilyyn ja teen Poikakodista kattavamman. :)